Saltar a continguts

Joventut Solsonina

Navegació

Menú principal

Notícies

03/08/2011
Joventut Solsonina organitza els concerts de nit de la Festa Major de Solsona

Una de les novetats més destacada de la festa major d'enguany és la participació d'una nova entitat juvenil. Joventut Solsonina ha estat l'encarregada d'organitzar els actes, sobretot els concerts de nit, adreçats específicament a aquest públic. La regidora de Cultura ha destacat que la participació d'aquesta entitat "ens dóna moltes més garanties que el que es programi sigui el que realment la gent jove vol". Alarcón creu que ajudarà a resoldre algunes de les discrepàncies que motivaven els concerts de nit de festa major.

Des que va néixer l'entitat va fixar-se com a objectiu poder intervenir en l'organització dels concerts de festa major atès que l'oferta de nit adreçada als joves que planificava l'Ajuntament no s'acabava d'adequar al que demanava aquest col·lectiu. Segons Sara Alarcón, "el feedback entre la regidoria de Cultura i els joves ha estat molt bo, i d'aquesta manera podem posar-nos d'acord i organitzar actes i concerts que agradin a aquest públic".

En els darrers anys s'havien originat polèmiques sobre l'hora de finalització dels concerts de joves, que sovint era força més d'hora que els balls de nit adreçats al públic més general.

Una de les novetats que introdueix Joventut Solsonina és que en les tres nits que hi ha oferta musical per a aquest públic enguany s'ha optat per tendències musicals clarament diferenciades. El dia 7 de setembre hi haurà una nit electrònica amb DJ locals. En el concert del dia 8 actuarà un grup de rumba de renom i es completarà amb l'actuació del conjunt local Séptimo A i un DJ radiofònic. La darrera nit serà reservada a formacions locals per a públics de diferents edats.

Els dies previs als balls i concerts de festa major, l'organització Solsonès Obert al Món (SOM) organitza el seu ja habitual concert per tal de recaptar fons. El grup que actuarà aquest any seran els vendrellencs Lax'n'Busto.

Enllaç:  Notícia al Regió7