Saltar a continguts

Joventut Solsonina

Navegació

Menú principal

Notícies

10/07/2011
El sopar de Joves omple la Plaça
Imatge de complement Ampliar imatge

Èxit de convocatòria en el primer sopar festiu organitzat Per Joventut Solsonina.

Entre 350 i 400 persones, segons l'organització, es van aplegar aquest dissabte 9 de juliol a la Plaça Major de Solsona per gaudir del primer Sopar de Joves. Quatre llargues taules al mig de la Plaça i dues més als porxos de Cal Aguilar van confirmar la resposta massiva que ha tingut aquest acte organitzat per i per als joves. A les taules, molt de jovent, però també alguna colla gegantera de fora que es va quedar a sopar a Solsona després d'una esgotadora jornada gegantera, I en una de les taules, també hi eren presents pubilles i hereus d'arreu de Catalunya que havien participat feia poca estona a l'acte de comiat de les pubilles de Solsona.
L'animació va ser present tot el sopar, amb uns eficients discjoqueis que anaven posant bandes sonores de sèries juvenils i infantils de televisió entre altres temes musicals.
I després del sopar, a les 12 de la nit, els joves van seguir un animat correbars cap a la Sala Polivalent, on els esperava una nit de música i marxa amb DJ Xic, Séptimo A i Dj 2Flames.