Saltar a continguts

Joventut Solsonina

Navegació

Menú principal

Notícies

08/07/2011
La Joventut Solsonina organitza una nit de sopar popular i concert

Quatre programes d’activitats organitzats per separat, i alhora junts, gairebé sincronitzats. Els dies 9 i 10 de juliol Solsona viurà un dels caps de setmana més intensos de l’estiu amb la coincidència de la VII Trobada de Gegants, l’acte de comiat del pubillatge, el sopar de joves seguit d’un concert i la festa de Sant Cristòfol. De fet, la primera cita ja serà divendres amb una botifarrada popular a la plaça Major amenitzada pel músic Jordi Casellas, en el marc de la cita gegantera de caràcter biennal.

Gegants d’arreu del país banderejaran per carrers i places del nucli antic dissabte a la tarda en una cercavila peculiar. Serà una de les activitats de la VII Trobada de Gegants, que organitza la Colla Gegantera del Carnaval amb la col·laboració de l’Associació de Festes del Carnaval, l’Ajuntament de Solsona i el Consell Comarcal.

Dissabte a primera hora hi haurà un esmorzar popular seguit d’un taller infantil a la sala polivalent a partir de les 10. La rebuda de les colles participants està programada per a la 1 i a les 2, hi haurà un dinar geganter. A la tarda el programa es reprendrà amb una plantada de gegants a la plaça del Camp a partir de les 5, una cercavila acompanyada per l’Orquestra Patinfanjàs a les 6 i ballets a la plaça del Camp a les 8 del vespre.

Dissabte a les 9, el focus d’atenció es desplaçarà a davant l’Ajuntament amb l’acte organitzat per primera vegada per l’Associació del Pubillatge Solsoní, amb la col·laboració de la regidoria de Cultura, per acomiadar la pubilla i les donzelles de l’edició passada i fer públic els noms de les que seran proclamades la propera Festa Major –les proves s’hauran realitzat el mateix dia al migdia. S’ha plantejat com un acte literari i musical, en què participaran el rapsode Moixic, el músic Pere Cuadrench i el conjunt Akústix. També s’hi presentarà el logotip de l’Associació del Pubillatge Solsoní.

En finalitzar aquesta cita, la Joventut Solsonina haurà preparat un sopar per a joves a la plaça Major, que començarà a les 10 de la nit. La festa continuarà amb un concert a la sala polivalent que, a partir de la 1 de la matinada, oferirà la música dels disc-jòqueis Xic i 2Flames i el grup Séptimo A. Se’n poden comprar els tiquets fins divendres. El preu del sopar i el concert és de 5 euros i per al concert únicament, de 2.

Enllaç:  Nació Solsona