Saltar a continguts

Joventut Solsonina

Navegació

Menú principal

Notícies

09/02/2011
Convoquen la primera sessió de treball per crear el Consell Municipal de Joves de Solsona

Es durà a terme el divendres 18 de febrer a les 7 de la tarda a l’aula polivalent del Casal de Cultura i Joventut


L’Ajuntament de Solsona convida tots els nois i noies del municipi a la reunió que encetarà el procés de creació del Consell Municipal de Joves, que tindrà lloc divendres de la setmana vinent, dia 18, a les 7 de la tarda a l’aula polivalent del Casal de Cultura, al costat de la ràdio municipal. És una iniciativa impulsada per la regidoria de Joventut amb l’assessorament tècnic del Cedricat i l’ajut del Pla Local Mancomunat de Joventut Solsona-Olius.

En aquesta primera sessió, a més d’informar els assistents sobre els objectius del procés, s’exposaran dues experiències d’estructures organitzatives juvenils d’altres municipis, el Consell Municipal de Joves de Vic i el Consell Local de Joves de Matadepera, que serviran per il•lustrar el tipus de funcions i utilitats d’aquests òrgans.

Tot seguit, tal com expressa la tècnica del Cedricat que coordinarà el procés, Núria Serena, es durà a terme “una dinàmica participativa per identificar possibles interessos comuns entre el col•lectiu dels joves i definir conjuntament les funcions del futur consell”. Aquesta serà la primera de les sessions de treball que derivaran els propers mesos en el disseny participatiu i consensuat d’aquest òrgan consultiu.

Aquesta convocatòria és oberta a tota la població juvenil de Solsona, preferiblement amb una edat compresa entre els 16 i els 30 anys, tant a aquells que s’hi interessin com a membres d’entitats o associacions com aquells que vulguin fer-ho a títol particular. Per a més informació, podeu enviar un correu electrònic a l’adreça joves@ajsolsona.cat.