Saltar a continguts

Joventut Solsonina

Navegació

Menú principal

Notícies

22/03/2011
Un grup de joves comença a organitzar-se per detectar les inquietuds del col•lectiu
Imatge de complement Ampliar imatge

És fruit de la segona reunió convocada per la regidoria de Joventut

Un grup de nois i noies d’entre 19 i 30 anys de Solsona està fent els primers passos per tirar endavant l’organització d’un col•lectiu de joves de forma autònoma. És un resultat de la segona reunió convocada per la regidoria de Joventut divendres passat en el marc del procés participatiu per canalitzar les inquietuds del jovent del municipi i crear un canal de comunicació permanent entre aquest sector de la població i l’Administració local.

La quinzena d’assistents a aquesta trobada van acordar començar a treballar sense cap estructura organitzativa, “tot creant dinàmiques de treball que els permetin posar a prova la feina conjunta i detectar les principals necessitats dels joves de Solsona”, explica Núria Serena, tècnica del Cedricat que coordina el procés participatiu. Posteriorment, això els ajudarà a definir el tipus d’organització que millor els representarà.

La convocatòria d’una assemblea de joves serà la primera iniciativa que aquest grup durà a terme. És previst organitzar-la a principi d’abril a la sala d’actes del Casal de Cultura i Joventut. Els mateixos interessats s’han distribuït les tasques per organitzar-la i fer-ne difusió.

La regidora de Joventut, Sara Alarcón, celebra l’empenta dels participants a aquesta última reunió per emprendre ells mateixos la iniciativa. Els ha recordat que “l’Ajuntament els continuarà oferint assessorament i acompanyament en tot allò que necessitin per avançar en aquest procés”.