Saltar a continguts

Joventut Solsonina

Navegació

Menú principal

Notícies

07/04/2011
El Casal de Cultura acull aquest dissabte la primera assemblea de joves de Solsona
Imatge de complement Ampliar imatge

La convocatòria duu per lema ‘Fes sentir la teva veu!’ i s’adreça als solsonins de 16 a 30 anys


Crear una plataforma que treballi per canalitzar les inquietuds dels joves de Solsona. Aquestes són les mires amb què un grup de nois i noies han convocat la primera assemblea de joves del municipi sota el lema “Fes sentir la teva veu!”, adreçada especialment a les persones d’entre 16 i 30 anys. Tindrà lloc aquest dissabte a 2/4 de 8 del vespre a la sala d’actes del Casal de Cultura i Joventut.

La primera part de la trobada consistirà en una breu exposició del contingut de les dues reunions prèvies convocades per la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Solsona els mesos de febrer i març. A continuació, es convidarà els assistents a mostrar la seva opinió respecte el caràcter que ha d’adquirir aquesta nova organització juvenil i les iniciatives que pot dur a terme. Igualment, l’organització preveu recollir les possibles problemàtiques que suscitin interès entre els joves.

L’objectiu final de l’assemblea és que es posi en marxa una agrupació disposada a comandar aquest nou projecte i que, tenint en compte les inquietuds copsades, posi fil a l’agulla a l’organització d’activitats.