Saltar a continguts

Joventut Solsonina

Navegació

Menú principal

Notícies

02/09/2011
Ja han començat les inscripcions pel Barramiau
Imatge de complement Ampliar imatge

Des d'ahir dijous els joves majors de 18 anys que vulguin assistir al Barramiau ja s'hi poden inscriure en qualsevol dels establiments que hi participen. El Barramiau és un correbars organitzat per l'entitat juvenil Joventut Solsonina que tindrà lloc el dijous 8 de setembre a les 11 de la nit, començant a la Plaça Major i acabant a la Sala Polivalent, on tindrà lloc un dels concerts de Festa major per als joves.
Es pot aconseguir el carnet al bar Cantàbric, a la Criolla, al bar Castell, a L'Aixeta, a La Fura, al Ral o bé a L'Espiga. Per obtenir-lo cal ser major d'edat i en el moment d'inscriure's cal presentar el DNI i omplir una graella amb el nom de qui s'hi inscriu. D'aquesta manera, els membres de l'organització s'asseguren que tothom qui s'hagi inscrit en el correbars sigui major d'edat.
Les persones que participin en el correbars hauran de dur la camiseta que se'ls donarà en el moment d'inscriure-s'hi i el carnet, que e spot aconseguir al bar Cantàbric, a la Criolla, al Bar Castell, a l'Aixeta, a la Fura, al Ral o bé a l'Espiga. Cal ser major d'edat i presentar en el moment de l'inscripció el DNI. La mateixa samarreta servirà per identificar els participants en aquest peculiar correbars alhora que servirà per anar marcant les consumicions que fan.