Saltar a continguts

Joventut Solsonina

Navegació

Menú principal

Notícies

31/03/2011
Convoquen una assemblea oberta a tothom amb vista a la creació d’una plataforma juvenil


Es durà a terme el 9 d’abril a 2/4 de 8 del vespre al Casal de Cultura


El dissabte 9 d’abril a 2/4 de 8 del vespre a la sala d’actes del Casal de Cultura i Joventut de Solsona, hi ha convocada una assemblea oberta a tots els joves de la ciutat. És una iniciativa d’un grup de solsonins d’entre 19 i 30 anys amb la finalitat de copsar inquietuds i opinions respecte les funcions i el caràcter que ha d’adquirir una futura plataforma juvenil.

A partir del procés participatiu promogut per la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Solsona a fi de crear un ens que representi el col•lectiu, un grup de joves ha pres la iniciativa d’engendrar un projecte amb la intenció d’aixoplugar les inquietuds del jovent. El debat entre les persones assistents a la segona reunió va donar lloc a la convocatòria d’una assemblea perquè els nois i noies de Solsona expressin la seva voluntat i predisposició a l’hora de prendre part en una nova estructura organitzativa.

En aquests moments, els convocats estan treballant perquè l’assemblea del 9 d’abril sigui el més participativa possible. Per aquest motiu, n’estan fent difusió a través de cartells, els mitjans de comunicació i les xarxes socials a internet.