Saltar a continguts

Joventut Solsonina

Navegació

Menú principal

Participa!

Imatge de complement
Volem saber què en penses

A través d'aquest apartat ens interessa captar la teva opinió sobre qüestions de l'àmbit local que t'afecten. No dubtis a participar-hi! 

Pots fer-nos arribar els teus comentaris clicant a "Participa!". 

16/03/2011

Hola Gerard!
Benvingut i gràcies per participar en aquest mitjà. Aportacions com la teva són imprescindibles per donar sentit a tot el procès. Evidentment, tindrem en compte la teva opinió i et convidem a participar activament de tot plegat en la propera reunió de joves!
(La convocatòria es comunicarà a la premsa i en aquest web, entre d'altres).
Si et vols anar posant al dia, en aquest mateix web, hi trobaràs l'acta de la passada reunió, un recull de les notícies que han sortit a la premsa ...

Sara Alarcón i Postils
Regidora de Cultura i Joventut
14/03/2011

 Hola,
Penso que aquesta iniciativa està molt bé. 
També estic d'acord amb l'Enric, però en un futur; al principi penso que estaria bé fer-ho conjuntament per començar a "arrelar"- "familiaritzar-nos" amb iniciatives de l'ajuntament i dels joves. Un cop tingui cara i ulls (per dir-ho d'alguna manera)  mirar les opcions i si és més resolutiu, fer-ho independent.
No sé si s'ha fet alguna reunió i/o el que s'ha dit, però per a mi, tenir un consell de joves seria tenir un punt de ...

gerard reig
24/02/2011
Consell de Joves

Bones,

Primer de tot disculpar-me per no assistir a la reunió, però no vaig arribar a temps.

Estic dacord en l'opinó de l'Enric, crec que ha de ser un órgan independent de l'Ajuntament i apartir d'aquí la regidoria i el conssell de joves, que treballin complementats.

ens veiem a la próxima...

aNNa

 

 

 

Anna Seuba
28/01/2011

Hola Enric!
Acaba de posar-se en funcionament i ja hi participes! M'agrada!
Crec que has aportat una idea molt bona! El fet que aquest Consell de Joves pugui ser una entitat completament autònoma és un objectiu ambiciós que seria molt bo poder aconseguir.
Els joves de Solsona es mereixen un espai per tractar tot allò que els inquieta, els interessa,... per aquest motiu comença aquest procès.
Gràcies per mostrar-te interessat! Una abraçada i t'espero a la convocatòria del 18 de febrer!
Mil ...

Sara Alarcón Postils
Regidora Joventut - Ajuntament de Solsona
28/01/2011

p { margin-bottom: 0.21cm; }
Trobo que es necessari aquest consell de joves, tot i això voldria opinar sobre el possible funcionament d'aquest.
Crec que hauria de funcionar com una entitat autònoma, es a dir, que la regidoria de joventut es mantingues al marge de les discussions d'aquest ens. Seria funció del president del consell trobar-se periòdicament amb la regidora per comentar-se els temes que preocupen i traslladar les propostes dels joves a la regidoria.
Hi ha una raó amb aquesta ...

Enric Mujal i Colilles
-